SCANDAL monstru în PNL – Se înmulțesc semnăturile pentru suspendarea lui Klaus Iohannis. CINE este alături de AUR

Este scandal uriaș în PNL după ce al doilea primar a semnat listele AUR pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre edilul din Bosanci, județul Suceava. (PG EA)Acesta i-a criticat atât pe șeful statului, cât și pe Gheorghe Flutur, șeful Consiliului Județean Suceava. Ludovic Orban a declarat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că mai mulți liberali ar semna suspendarea lui Iohannis, dacă nu ar aștepta bani de la Guvern. 

Primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron a adresat o serie de critici la adresa șefului statului și a liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur și a anunțat că a semnat listele AUR pentru demiterea lui Iohannis.

Neculai Miron, primarul din Bosanci, spune că „sunt inca membru PNL; daca dl Iohannis dintr-un aparator al democratiei s-a transformat intr-un aparator al penalilor lucrul acesta nu se mai poate!. Am dat curs si am ajutat in sprijinirea organizatiei AUR, cu toate ca sunt simpatizant al Fortei Drepte”.

Neculai Miron este al doilea primar liberal care semnează pentru demiterea din funcţie a lui Klaus Iohannis. De curând, acelaşi gest l-a făcut şi primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili PNL.

La scurt timp, vicepreşedintele PNL, Bogdan Gheorghiu a cerut excluderea din partid a lui Neculai Miron.

„Primarii nu mai comunică în numele PNL, sunt primari care critică decizii ale PNL. Bosanci. Niculae Miron. Da, e un om de caracter. Și Silviu Ponoran a semnat de la Zlatna”, a declarat Ludovic Orban,  la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele statului paralel.

Ludovic Orban susține că ar fi mai mulți primari PNL, care ar semna listele AUR, dar anumite interese financiare îi oprește.

„Dacă ar fi pe bune, dacă nu ar aştepta finanţări posibile din PNDL 3, din PNRR sau din POR, probabil mulţi ar semna, pentru că la ora actuală cota de popularitate a lui Iohannis este prăbuşită nu numai în societate în ansamblu”, a mai spus Ludovic Orban, Forța Dreptei, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron, a semnat, în acest weekend, pe listele de susţinere a demiterii preşedintelui Klaus Iohannis, demers iniţiat de Alianţa pentru Unirea Românilor. Gestul edilului este însoţit de critici la adresa şefului statului şi a liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Vicepreşedintele PNL Bogdan Gheorghiu cere excluderea din partid a edilului.
 
Neculai Miron este al doilea primar PNL care semnează pentru demiterea din funcţie a lui Klaus Iohannis. Primul a fost primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran, unul din cei mai vechi edili din judeţul Alba.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI