VIDEO Incident de Ziua Micii Uniri, la IAȘI. George Simion, stropit cu cerneală, la un eveniment AUR

Sunt tensiuni pe străzile din Iași, acolo unde liderii AUR și aproape 2.000 de simpatizanți vor să sărbătorească Unirea Principatelor Române. George Simion, aflat în mijlocul mulțimii, a fost stropit cu cerneală pe față.  

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a municipiului.

Bărbatul bănuit că ar fi aruncat cu substanță lichidă de culoare albastră asupra altei persoane a fost condus la sediul poliției pentru verificări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale ce se impun,” anunță IPJ Iași.

Sute de oameni, în frunte cu George Simion, veniți cu autocarele din toată țara, s-au adunat în centrul Iașiului, cu intenția de a participa la o Horă a Unirii, eveniment tradițional în anii trecuți. De această dată, edilul a anulat însă toate evenimentele publice din cauza pandemiei de COVID.

Surse foto și video: BZI

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI