Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Bădălau Junior, a mai câștigat o bătălie în instanță. Nu numai că nu a fost declarată nebună, dar judecătorii au hotărât ca firma fostului soț, de la care a fost concediată, este obligată să-i plătească salariile restante

EXCLUSIV!

Instanța de la Tribunalul Giurgiu a decis în ședința din 9 iunie ca firma SC General Bulding Internațional SRL  din Bolintin Vale, aparținând lui Gabi Bădălau, să-i plătească Claudiei Patrășcanu (Bădălau) suma de 42738 lei, reprezentând drepturi salariale restante pentru perioada 2017-2019, inclusiv dobânzi și actualizări de curs BNR. Cheltuielile de judecată urmează să fie solicitate pe cale separată.

Claudia Patrășcanu așteptând să afle dacă va fi testată psihiatric sau nu…

Solicitarea fostei soții a lui Gabi Bădălau a fost exprimată astfel : “Obligarea angajatorului SC GENERAL BULDING INTERNATIONAL SRL , la plata drepturilor salariale neachitate incepand cu data incheierii contractului individual de munca respectiv incepand  cu 23 Martie 2017 pana la data de 23.august 2019 , drepturi salariale calculate in cuantum initial de de 33633 lei ,ulterior s-a constatat ca exista o creanta salariala in cuantum de 42738 lei,  actualizata cu dobanda de referinta a         BNR și Obligarea la plata cheltuielilor de judecata  pe cale seaparata in temeiul dispozițiile art. 451Noul cod, pentru urmatoarele motive :…”

După expunerea de motive, solicitarea Claudiei Bădălau se încheie astfel: “ Va solicitam sa analizati aspectele si neconcordantele invederate si sa apreciati asupra incercarii angajatorului de a regla anumite acte contabile in sensul reflectarii in conturi a anumitor diferente de plata din contul 421 , insa nu concorda cu bilanturile contabile care nu pot fi afectate decat pe rezultat eventual .  

Fata de intreg probatoriul administrat si in  temeiul art. 272 din Codul Muncii, care prevede că: „sarcina probei în conflictele de muncă revine angajatorului, acesta fiind obligat să depună dovezile în apărarea sa până la prima zi de înfăţişare”, a solicitam sa admiteti actiunea sis a stabiliti cuantulul salariilor datorate in mod correct fata de precizarile aduse . 

In acest sens , parata a depus inscrisuri nesemnate , nedovedind plata salariului , mai mult decat atat in momentul in care martorul reclamantei a fost audiat , depunand martrie cu privire la prestarile de servicii pentru societatile FAMILIEI BADALAU , toate societatile avand sediul intr-o cladire din Giurgiu ,  respecti in str.POARTA LUNCII NR.131 , GIURGIU , BOLINTIN-VALE , reprezentantul legal al  scoietatii GENERAL BUIDING INTERNATIONAL , a afirmat in timpul depozitiei martorului nostrum , vadit deranjata de depozitia martorei ,  ca “banii i-a luat sotul …..”, “ce atat intrebam …” , fiind si noi contrariati de afirmatiile d-nei Avocat reprezentantul paratei .SC GENERAL BULDING INTERNATIONAL SRL 

Un alt aspect pe care il invederam este legat de Legea  care reglementează expres natura probelor care fac proba plăţii salariilor solicitate, acestea fiind numai înscrisuri semnate de partea adversă căreia să-i fie astfel opusă semnătura sau extrase de cont care să facă dovada efectivă a viramentului bancar.” 

Se pare că fosta doamnă Bădălau și avocații acesteia au fost convingători, deoarece instanța a decis că firma familie Bădălau trebuie să-i plătească acesteia suma solicitată de 42738 lei. De asemenea, ieri, în cadrul procesului de divorț dintre Gabi și Claudia Bădălau, instanța a respins solicitarea lui Bădălau junior de a se dispune o expertiză psihiatrică care să ateste dacă fosta sa soție este sănătoasă din punct de vedere mental. Familia Bădălau, la sfatul avocaților, a încercat să obțină declararea Claudiei ca fiind labilă psihic, pentru a putea obține custodia copiilor minori pe care cei doi îi au însă instanța nu a dat curs acestei inițiative. Ședința de judecată de ieri a durat până la ora 22.00.

Aseară, în jurul orei 22.00, jurnaliștii așteptau decizia judecătorilor

Claudia și Gabi Bădălau se află în divorț încă din anul 2019, însă procesul este dificil deoarece ambii își doresc custodia celor doi copii minori. De-a lungul acestui proces cei doi și-au adus acuze grave care au ajuns și în spațiul public, inclusiv acuze legate de consum de droguri sau homosexualitate. În război s-au implicat inclusiv părinții lui Gabi Bădălau, în special fostul parlamentar PSD, Niculae Bădălau, actual vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României. Conform mai multor surse, acesta a făcut presiuni pentru ca cei doi minori să rămână definitiv în custodia familiei sale și s-a vorbit inclusiv despre dorința Sabinei, sora lui Gabi, de a-i înfiia, deoarece aceasta nu ar putea avea copii.

Familia Bădălau când încă era bine…

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI