Conducerea TVR a plătit peste 18 000 lei pentru 1 euro!!! Atâta a fost onorariul unei case de avocatură pentru a obține despăgubiri de 1 euro de la sindicatul MediaSind, dar nici pe acela nu i l-a aprobat instanța!

SRJ MediaSind cere public DNA și Curții de Conturi să cerceteze tranzacția cu iz de corupție încheiată de TVR cu  casa de avocatură Zamfirescu Racoti & Partners!

Judecătoria sectorului 1 București a respins cererea Societății Române de Televiziune – SRTV prin care aceasta a solicitat daune morale de 1 euro  Sindicatului Român al Jurnaliștilor MediaSind ca urmare a comunicatelor și reacțiilor publice pe care organizația le-a avut împotriva abuzurilor administrației conduse de fostul președinte-director general Doina Gradea.

Cristinel Godinac, Președintele SRJ MediaSind

Deși prevederile OUG nr. 26/2012 interzic tuturor autorităților și instituțiilor publice care au în structura organizatorică personal propriu de specialitate juridică, să achiziționeze servicii juridice de consultanță, de asistență și/sau de reprezentare juridică, Doina Gradea a plătit peste 18.000 lei Casei de Avocatură Zamfirescu Racoti& Partners pentru ca instanța să constate caracterul ilicit al faptelor SRJ MediaSind împotriva SRTV și să oblige organizația să plătească despăgubiri în valoare de 1 euro!!!

Deși SRTV plătește aproape un million de euro pentru susținerea propriului compartiment juridic,administrația Gradea a angajat Casa de Avocatură Zamfirescu Racoti& Partners împotriva SRJ MediaSind în mai multe cauze împotriva MediaSind și a jurnaliștilor de la cotidianul Libertatea. Având în vedere aceste încălcări grosolane ale legislației, Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind împreună cu filiala sa din SRTV, MediaSind TVR cer public Direcției Naționale Anticorupție și Curții de Conturi să verifice cu celeritate aceste tranzacții cu iz de corupție din Televiziunea Națională și să dispună sancționarea persoanelor vinovate precum și recuperarea prejudiciilor exorbitante.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI