În această seară, de la ora 21.00, o emisiune eveniment la Realitate Plus!

Ioan Talpeș, fostul șef al Serviciului de Informații Externe, vine în platoul emisiunii Culisele Statului Paralel pentru a răspunde întrebărilor jurnaliștilor

În această seară, de la ora 21.00 și până la miezul nopții, Ioana Talpeș, fost director al SIE și consilier al Președintelui Ion Iliescu, vine în platoul emisiunii Culisele Statului Paralel, pentru a intra în dialog direct, la Realitatea Plus, cu realizatorii și invitații emisiunii.

Alături de  Anca Alexandrescu, realizatorul emisiunii și de co-realizatorul Dorin Iacob, în platou se vor mai afla jurnaliștii Andrei Bădin, coordonator Flux24.ro și Laurențiu Daniel Ionescu, coordonator SursaZilei.net.

În emisiunea din această seară va fi difuzată ultima parte, a treia, a interviului realizat de Anca Alexandrescu cu fostul șef  SIE, Ioan Talpeș, după care vor urma dezbateri pe tema celor povestite de către fostul demnitar de-a lungul întregului interviu.

Unele dezvăluiri ale lui Ioan Talpeș au provocat controverse și dezbateri încinse în platoul emisiunii, mai ales cele pe tema predării listei de agenți români ilegali, așazisele fantome, către americani, după schimbarea regimului comunist din anii 90 sau cele despre politicienii care care ar fi fost și ofițeri acoperiți ai serviciilor secrete sau despre oamenii de afaceri care au devenit miliardari sub acoperirea și protecția serviciilor secrete și a statului paralel. 

Ioana Talpeș va încerca să descifreze pentru telespectatori lucruri care la prima vedere ar părea inexplicabile cum ar fi cum și cine decide președintele României și ce îndatoriri are acesta față de cei care l-au ales. De asemenea va explica de ce nu l-au agreat americanii pe Adrian Năstase, de ce nu a meritat Victor Ponta să devină președintele României sau care este legătura dintre privatizarea Petrom și schimbarea de atitudine a Austriei față de România cu ocazia aderării țării noastre la Uniunea Europeană.

Pentru cei care nu vor putea fi în fața televizorului sau se află la volanul mașinii, emisiunea poate fi ascultată live la radio, pe 90,2 FM, pe  Realitatea FM.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI