Marcel Boloș, după ultima vizită în piață: „Prețurile sunt foarte ridicate”

Ministrul Finanțelor – Marcel Boloș e nemulțumit după ultima vizită în piață. El spune că a plătit 500 de lei pentru verdețuri, carne și produse lactate.

„Am luat verdețuri și tot ce îmi trebuie pentru consum gospodăresc…ultima dată 500 de lei.  

Am cumpărat și pentru mama și pentru consumul meu individual. Am cumpărat verdețuri, am cumpărat carne, produse lactate…” a spus ministrul, la un post TV.

Întrebat cum i se par prețurile, Marcel Boloș a spus: „Foarte ridicate”.

Klaus Iohannis recunoaște că inflația a luat-o razna în România: „Ar fi bine să coboare!”

Declarații îngrijorătoare din partea președintelui țării! Klaus Iohannis a lăsat de înțeles că România va trece în următoarea perioadă prin măsuri economice drastice pentru a se putea redresa după ce inflația a ajuns la un nivel alarmant. Astăzi, țara noastră are a treia cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeană. Deși situația este îngrijorătoare, președintele spune că nu vrea să se amestece în treburile Guvernului și este optimist cu privire la viitor. 

„Nu aș vrea să intru în zona Guvernului, dar chiar în condițiile unei inflații destul de ridicate, aveți dreptate și bine ar fi să coboare cât mai repede, am avut creștere economică. Și, în perspectivă, cred că România va performa economic bine și sunt convins că după toate alegerile pe care le avem în acest an vom avea un guvern care va ști să redreseze rapid și zona de creștere și zona de inflație.

Este clar că anumite măsuri ar fi foarte bune, dar sunt greu de luat în an electoral. Însă aceste chestiuni sunt conștientizate și la nivel de guvern și la nivel de coaliție și sunt convins că redresarea va fi destul de rapidă, poate surprinzător de rapidă”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI