Fermierii și transportatorii amenință că blochează Centura Capitalei, dacă nu sunt lăsați să ajungă la Palatul Victoria

Fermierii și transportatorii anunță că vor relua protestul vineri și amenință că blochează centura Capitalei cu sute de utilaje și camioane, dacă nu sunt lăsați să ajungă la Palatul Victoria.

Joi seară, sute de protestatari au fost opriți la intrarea în București, unde a pornit revolta și lupta corp la corp cu forțele de ordine. La mitingul uriaș a fost prezent și prefectul Capitalei, însă nu a reușit să calmeze spiritele. Și președintele partidului AUR și-a făcut apariția în mijlocul mulțimii furioase. În cele din urmă, o delegație a transportatorilor a fost primită pentru discuții la Palatul Victoria, dar nu s-a ajuns la consens. Discuțiile vor fi reluate abia miercurea viitoare. 

Claxoanele transportatorilor și fermierilor nu s-au oprit ore în șir și s-au auzit pe toate străzile din Chiajna, iar manifestanții au făcut tot ce le-a stat în putere ca să doboare baricada de jandarmi și polițiști.

Imagine

Foto: Inquam Photos

În urma altercațiilor, o parte dintre protestatari au fost reținuți de polițiști, iar forțele de ordine au fost suplimentate.

Creșterea prețurilor și a taxelor, dar și timpii lungi de așteptare la controalele vamale sunt doar câteva dintre problemele cu care au venit la București toți manifestanții.

Transportatorilor și fermierii sunt supărați inclusiv de faptul că sunt obligați să-și înmatriculeze toate utilajele folosite și să le facă ITP.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI