Al Pacino, în vârstă de 82 de ani, va deveni tată pentru a patra oară

Al Pacino se pregăteşte să devină tată pentru a patra oară, a confirmat marţi purtătorul său de cuvânt presei americane. Potrivit People, actorul aşteaptă acest copil cu partenera sa Noor Alfallah, 29 de ani.

Se crede că cei doi sunt împreună din timpul pandemiei şi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în aprilie 2022. Noor Alfallah este însărcinată în opt luni, dar sexul copilului este încă necunoscut.

Al Pacino are deja alţi trei copii: Julie Marie, 33 de ani, a cărei mamă este profesoara de teatru Jan Tarrant, şi gemenii Anton şi Olivia, 22 de ani, rodul unirii sale cu actriţa Beverly D’Angelo.

Actorul a dezvăluit câteva secrete despre paternitate în New Yorker în 2014: „Am grijă de ei. Fac parte din viaţa lor. Când nu sunt lângă ei, mă întristează, şi sunt şi ei trişti…”.

În urmă cu câteva săptămâni, o altă legendă de la Hollywood, prietenul său Robert de Niro, a anunţat şi el o veste similară: „Tocmai mi s-a născut un copil”, a dezvăluit astfel la televiziunea americană actorul în vârstă de 79 de ani.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI