Avertisment al specialiștilor în cibernetică: Limitaţi cantitatea de informaţii personale pe care le faceţi publice pe conturile de social media

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) recomandă limitarea cantităţii de informaţii personale făcute publice pe conturile de social media şi revizuirea setărilor de confidenţialitate în mod regulat, având în vedere că infractorii cibernetici pot utiliza aceste conturi pentru a obţine acces la date personale sensibile.

”Infractorii cibernetici pot utiliza conturile dvs. de social media pentru a afla mai multe informaţii despre dvs. şi pentru a obţine acces la datele dvs. sensibile”, avertizează DNSC.

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică are şi recomandări pentru ca utilizatorii să împărtăşească doar ceea ce doresc şi doar cu cei pe care îi doresc.

 

”Limitaţi cantitatea de informaţii personale pe care le publicaţi în mod public şi asiguraţi-vă că revizuiţi setările de confidenţialitate în mod regulat pentru a fi siguri că partajaţi doar ceea ce doriţi cu cine doriţi”, este sfatul specialiştilor instituţiei.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI