Aglomerație în Vinerea Mare. Valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic anunţă valori ridicate de trafic vineri pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localităţile Breaza şi Comarnic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localităţile Breaza şi Comarnic.

Conform sursei citate, pentru DN 1 Bucureşti – Ploieşti – Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– Bucureşti – Autostrada A3 – Ploieşti – Cheia – DN 1A Braşov;

– Bucureşti – Autostrada A1 – Piteşti – Câmpulung – DN 73 Râşnov;

– Bucureşti – DN 71 – Târgovişte – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râşnov;

– Bucureşti – Târgovişte – DN 71 Sinaia.

”Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la fluidizare şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, manifestând respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic”, transmit poliţiştii.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI