Florin Cîţu: Lângă PSD nu poţi fi cel mai mare partid din România. Cu cât stai mai mult este reţeta clară să te dizolvi şi să dispari ca partid

Fostul premier Florin Cîţu, senator PNL, spune că el nu a vrut această coaliţie şi este momentul să discute planurile pentru viitor pentru PNL. ”Eu cred că lângă PSD nu poţi fi cel mai mare partid din România”, a mai spus Cîţu, adăugând că în acelaşi timp, cu cât stai mai mult lângă PSD, este reţeta clară să te dizolvi şi să dispari ca partid.

”Aici eu mă despart de colegii mei, eu nu înţeleg de ce încă suntem aici cu acest ministru ( de finanţe, nr), cu această coaliţie, pentru că este clar că va deconta. Să ştiţi că sunt mulţi care susţin ceea ce spun eu”, a arătat Cîţu, precizând că PNRR a fost programul Partidului Naţional Liberal.

”Eu nu cred că câştigă PNL”, a spus Florin Cîţu, întrebat ce câştigă partidul său din această coaliţie de guvernare. 

”Nu am vrut această coaliţie şi este momentul să discutăm planurile pentru viitor pentru PNL. Eu cred că lângă PSD nu poţi fi cel ma mare partid din România. Asta clar. În acelaşi timp, cu cât stai mai mult lângă PSD, este reţeta clară să te dizolvi şi să dispari ca partid, dacă vrei să fii un partid mare în România”, a declarat Cîţu, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News.

Florin Cîţu a arătat că există un comitet interministerial pentru monitorizarea implementării PNRR, iar acest comitet trebuie să vină să spună dacă s-a făcut o evaluare lunară, ce recomandări a făcut ministerul.

”Eu sper că există aşa ceva, nu cred că ne-am trezit toţi în 31 decembrie că nu am făcut reforma pensiilor”, a mai afirmat Cîţu.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI