Cozi de peste 20 de kilometri, la Vama Siret. Cât timp așteaptă șoferii pentru a ieși din țară

Coloana de camioane care aşteaptă să iasă din ţară pe la Vama Siret se întinde pe 25 de kilometri, anunţă, luni dimineţa, autorităţile din Suceava. Poliţia de Frontieră precizează că timpul estimat de aşteptare pentru ieşirea din ţară este de 900 de minute.

”La această oră, coloana de autotrenuri se desfăşoară pe o distanţă de aproximativ 25 km pe DN 2 spre Vama Siret. În zonă acţionează 3 echipaje de Poliţie Rutieră şi 3 de ordine publică. Traficul spre Rădăuţi şi Siret se desfăşoară pe un singur fir”, au transmis, luni dimineaţă, autorităţile din Suceava.  

Aplicaţia Trafic online a Poliţiei de Frontieră precizează că, pentru ieşirea din ţară a camioanelor, funcţionează trei artere.  

”TRAFIC INTENS, număr foarte mare de mijloace de transport prezente la control”, transmis Polişia de Frontieră.  

Potrivit aplicaţiei, pentru ieşirea din ţară pe la Vama Siret camioanele aşteaptă, în medie, 900 de minute.  

Se înregistrează timpi de aşteptare şi în alte puncte de trecere a frontierei: Calafat 450 de minute, Galaţi 70 de minute, Albiţa şi Isccea câte 60 de minute.  

Traficul autoturismelor nu este afectat pe sensul de ieşire, iar pe sensul de intrare în ţară autoturismele aşteaptă 30 de minute doar la Petea.  

Camioanele aşteaptă şi pentru intrarea în ţară, dar nu atât de mult. La Siret, timpul estimat de intrare în România al camioanelor este de 120 de minute. Se mai aşteaptă la Albiţa, Isaccea, Negru Vodă şi Calafat. 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI