Culisele Statului Paralel – Dezvăluiri incendiare despre baronul Hubert Thuma! Interlopii și politicienii care au pus stăpânire pe Capitală

Ediție explozivă Culisele Statului Paralel – Frăția jafului. Anca Alexandrescu, alături de alți jurnaliști invitați în studioul Realitatea PLUS, a vorbit, marți seara, despre legăturile mafiote dintre clanurile de interlopi și politicieni grei.

Discuțiile s-au purtat, în principiu, pe legăturile dintre clanurile periculoase și puterea politică. Vizat de aceste acuzații este Hubert Thuma, președintele Consiului Județean Ilfov, personaj care are încrengături cu interlopi de renume.

„Ca să devii președintele Consiliului Județean Ilfov nu te poți baza doar pe voturi, trebuie să fii susținut. Nu îi pică bine că este asociat cu aceștia. Toți se înrebau, și Bușoi, cum a ajuns Thuma în funcția asta. Cine l-a pus pe el: filiera… Această mafie tranzitează. Sunt 30 de ani de când scriem despre eea. E transpartinică. Nu e săptămână în care să nu se reclame arderi de deșeuri în Ilfov, poluare. De ce nu face justiția nimic?”, a întrebat Ada Meseșan.

Imagine

VEZI ȘI: Legăturile șefului Consiliului Județean Ilfov cu interlopii Capitalei: detalii ULUITOARE dintr-un dosar de reglare SÂNGEROASĂ de conturi – VIDEO

Referitor la dosarul de tentativă de omor în care Hubert Thuma a fost martor, un dosar despre o reglare sângeroasă de conturi în lumea interlopă care scoate la iveală legături oculte între cel mai nou baron local al PNL și grupări de crimă organizată care monopolizează capitala, interlopii încercau să scape de acuzațiile de tentativă de omor folosindu-se de niște certificate medicale false, emise de medicul Ștefan Ionescu – nașul lui Thuma.

„S-a șters de pe portal. Arhiva a fost ascunsă. Este într-o companie selectă, să ai lideri interlopi din Militari, Giulești și Plevnei este ceva ce te ajută, te ajută să fii lider marcant al partidului Brătienilor”, a spus jurnalistul Mihai Belu.

Imagine

Alexandru Căutiș, la rândul său, a vorbit despre o altă condamnare a acestuia. „Pe lângă faptele acestea care nu au fost soluție cu o condamnare pe numele dl Thuma, avem alta cu condamnare. A fost condamnat în 2012 cu 2 ani de interdicție de a obține o funcție publică. Pentru fapte de corupție. Era un foarte apropiat al lui Marian Petrache. Nu s-a jenat să îi ia locul într-un mod nu tocmai cavaleresc. Într-o perioadă în care intrau 300 milioane de euro. Nu s-a jenat să vină să profite de acești bani obținuți de predecesorul său. Un domn Duță, George Duță, care a ajuns deputat de Ilfov cu dl Thuma. Cum este posibil ca PNL, care a clamat o schimbare a clasei politice, politicianul corupt, condamnat să nu mai poată să fie pus în funcții publice. Cum este posibil ca PNL să îl pună în această postură de președinte al CJ? Mă întreb dacă Serviciul Român de Informații a fost de acord cu această numire”, a spus Alexandru Căutiș.

„Într-un județ ca Ilfov, clanurie interlope fac legea, de ce funcționează votul așa, vă explic: clanurile controlează o populație foarte săracă pe care cu buletinul în mână votează de frică și restul populației nu merge la vot. Populația să înțeleagă cum se votează. Acest domn încearcă în permanență să arate că este prieten cu Eduard Hellvig, șeful SRI. Este impardonabil din parte d-lui Hellvig ca acest domn să continue să spună asta tot timpul. El reprezintă SRI și nu poate permite unui fost coleg de partid să spună asta. Dl Hellvig a fost și deputat. Și pe vremea aia dl Thuma a crescut. Se lăuda cu prietenia cu secretarul general al partidului. A alimentat această imagine. Eu spun cu multă atenție: nu cred că este cum induce dl Thuma, dar pentru că nu este oprit demonstrează unora că de acolo îi vine puterea. Mafioților le demonstrează: vedeți cine sunt eu? Este extrem de grav, este un mafiotism și este de notorietate că face asta. Eu încerc să trag un semnal de alarmă. Eu am certitudinea acestui lucru, că face asta, spune că face operațiuni speciale cu SRI. Astfel de indivizi care parvin în politică visează să ajungă șefii partidului”, a spus Dorin Iacob.

„Începe lumea să îmi scrie, desigur, că dl Thuma împreună cu Magiunică, iau masa împreună aproape zilnic, împreună cu Vasiloi și Marin Nicolae”, a spus Anca Alexandrescu.

VEZI ȘI: Cum se folosesc interlopii de politicieni – Baron PSD: „Sunt frate cu Clanul Sportivilor din Militari. Thuma e prietenul meu”

Anca Alexandrescu a făcut precizarea că Hubert Thuma a fost contactat pentru un punct de vedere, dar acesta nu a răspuns apelurilor și nici mesajelor. Aceasta a menționat că subiectul nu va fi abandonat pentru că este foarte mult gunoi de scos de sub preș. Săptămâna viitoare va fi episodul 2 din acest subiect.

 

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI