Nicolae Ciucă și miniștrii, chemați la discuții de Klaus Iohannis – Ce solicitări are președintele

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat miercuri urgent la Palatul Cotroceni pe premier și mai mulți miniștri pentru a discuta despre măsurile ce trebuie luate în crizele pe care le traversează țara noastră – sanitară, economică, energetică.

A fost sedință de urgență la Cotroceni după introducerea noilor restricții. Klaus Iohannis i-a chemat la discuții pe premier și mai multi miniștri, potrivit Realitatea PLUS.

De la începutul săptămânii, președintele a avut mai multe discuții la Palatul Cotroceni cu premierul Nicolae Ciucă dar și cu mai mulți miniștri pentru a pune la punct prioritățile guvernului în 2022.

Mai exact, în ultimele două zile. Marți și miercuri , președintele a avut întâlniri cu premierul Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Internelor, Lucian Bode, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și ministrul Dezvoltării Attila Cseke.

Președintele Klaus Iohannis l-a chemat pe premier la Palatul Cotroceni, imediat după ședința de guvern de miercuri, în care s-au decis noile restricții pentru români. La întâlnire au participat și mai mulți miniștri. Printre aceștia se numără cel al Sănătății, Transporturilor și Energiei, relatează Realitatea PLUS. 

Discuțiile cu restul miniștrilor continuă și în zilele următoare și vor fi axate pe prioritățile ministerelor pe care aceștia le conduc, pentru a vedea proiectele aplicate în 2022.

 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI