Resetarea Generală- Sunt paradele LGBT o formă de promovare sau un marș pentru conștientizare?

Opinii de Emanuela Gavrilă, scriitor

Deja ne-am obișnuit cu aceste parade/marșuri, deja știm că homosexualitatea nu a început în epoca modernă, deja le spunem copiilor că nu conteaza cu cine faci sex, dacă așa simți (deși copiii nici nu prea știu ce-i aia sex), deja transformăm moda și comportamentele ancestrale, pentru a fi unisex totul.

Totuși, vă mărturisesc că am gândurile încurcate! Ce caută copiii la aceste parade? Mulți copii! Cine i-a adus, pentru că nu au aparut « spontan »? Cine ii organizează și în ce scop? 

Deja v-am mărturisit, într-un articol anterior, că nu prea mă interesează ce face lumea sub plapumă. Dar, când lucrurile devin publice, când sunt promovate și aproape mi se scot ochii cu aceste acțiuni, sunt nevoită sa reacționez. Ăsta este și scopul, bănuiesc, să se obțina reacții. 

Reactia mea este de dezaprobare! 

Îmi mențin dezinteresul pentru acțiunile sexuale consimtțte ale adulților.  Însa dezaprob insistența cu care ni se spune că TREBUIE să acceptăm, să conștientizăm, să promovăm actul sexual. Pe vremuri, actul sexual era o manifestare intimă, adică se petrecea in intimitate. Azi… dacă este un act homosexual, poate să se desfășoare în public. Nu glumesc! Mi-a trimis cineva o filmare cu doi indivizi de sex masculin, care făceau sex într-o stație de autobuz, în Franța. Nu încercau să mascheze nimic, nu o făceau discret. Era lume in stație, trecea lume pe stradă. Nimeni nu îndrăznea să spună nimic, deși totul se întampla vulgar, la nici un metru distanță de oameni decenți. Ar fi fost considerat discriminator orice protest. Pe de altă parte, am văzut că au fost amendați doi tineri, de sex diferit de data aceasta, pentru că făceau sex în propria mașină, parcată in niște tufișuri.  Stau și mă scarpin cu mâna stângă după urechea dreaptă…

Sa zicem ca nici asta nu ar fi straniu, dar de ce se pune presiune ca sa fie prezenti copiii? De ce insistam să înceapă educația sexuală din clasele primare, de ce se dorește impunera unei legislații prin care copiii să-și aleagă sexul de la vârste foarte fragede și… țineți-vă bine, de ce se pune presiune pentru scădera vârstei la care copilul poate să întrețină acte sexuale « consimțite »? Ce se promovează, de fapt? Ce se dorește? Această implicare tot mai activă a copiilor, mă sâcăie. De fapt, mă sperie! Aproape că suspectez intenția de a sfida natura, de a nega milioane de ani de evoluție anatomică și biologică. Aproape că se dorește distrugerea echilibrului, mai ales emoțional și mental al omenirii. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI