BREAKING NEWS! Comisarul șef Bogdan Berechet este șeful Poliției Capitalei cu acte în regulă. El a obținut nota 7,76 la examenul care a avut loc astăzi. Nota minimă trebuia să fie 7,00

Astăzi a avut loc examenul pentru ocuparea funcției de Director general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Comisarul șef Bogdan Berechet, care deținea funcția de interimar la șefia Poliției Capitalei de peste un an și jumătate, având două mandate legale de împuternicit și unul de desemnat, înnoit zilnic prin ordin de zi, este noul șef vechi al instituției. El a obținut fabuloasa notă de 7,76!

Notele celor doi candidați rămași în cursă

Contracandidatul său, Constantin Ion, un ofițer de logistică care s-a înscris la concurs pentru a-i ține spatele lui Berechet, a obținut nota 5,50. Nota minimă pentru a fi considerat admis, în cazul în care ar fi existat un singur candidat, este 7,00.

Cel de-al treilea candidat, comisarul șef Radu Gavriș, a fost eliminat din concurs pe motiv că se află în cercetare disciplinară din cauza celebrului dosar” Hanul lui Manuc”.

Bogdan Berechet, noul șef vechi al Poliției Capitalei

După cum vă amintiți, pe 22 ianuarie, Radu Gavriș a fost surprins împreună cu mai mulți procurori la Hanul lui Manuc, considerându-se că a încălcat regulile din pandemie. Concursul pentru ocuparea postului de Director general al DGPMB a mai fost o dată organizat la începutul acestui an însă a fost suspendat înainte de susținerea examenului, din motive care au rămas necunoscute până acum. La acea vreme Radu Gavriș nu avea vreo cercetare disciplinară, iar după nota obținută azi de Bogdan Berechet, este clar că ar fi reprezentat un real pericol pentru acesta.

Invalidarea candidaturii lui Radu Gavriș

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI