Lupta pentru șefia Poliției Capitalei naște fake news-uri! Radu Gavriș nu a picat examenul psihologic ci nu l-a susținut, fiind plecat din țară. El a fost reprogramat pentru data de 2 august.

Apropiatul concurs pentru postul de director general al Poliției Capitalei naște pasiuni dar și fake news-uri. Programat pentru data de 4 august, concursul a fost anunțat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, așa cum a prezentat și SursaZilei.net într-un articol recent. Printre criteriile stabilite concurenților este și examenul psihologic obligatoriu pe care candidații trebuie să-l susțină și să-l “treacă”. Testul psihologic a avut loc pe data de 22 iulie, iar imediat, “pe surse”, a apărut o știre care se dorea răsunătoare. Comisarul șef Radu Gavriș nu a luat testarea psihologică pentru Poliția Capitalei, titra știrea din presă. Desigur, oricine citește o asemenea știre se duce cu gândul la capacitatea psihologică a comisarului șef Gavriș, care a condus Serviciul Omoruri iar acum ocupă poziția de Director general adjunct al Poliției Capitalei. E normal ca orice om să se întrebe cum de a putut ocupa funcții de conducere un ofițer care nu a trecut testul psihologic și dacă mai poate ocupa o funcție de conducere de acum încolo, acea de adjunct al directorului general pe care o deține  în prezent. Misterul este lămurit abia după citirea textului de sub titlul înfricoșător. În realitate Radu Gavriș nu a picat testul psihologic ci pur și simplu nu s-a prezentat la respectiva testare.

Berechet zis Beizadeaua și Gavriș de la Omoruri, doi rivali care se bat pe funcția de șef al Poliției Capitalei

Din dorința de a lămuri situația și pentru corecta informare a cititorilor de presă, am investigat situația și am aflat adevărul. Comisarul șef Radu Gavriș se află în concediu, în afara țării, încă din data de 19 iulie. El a fost informat telefonic pe data de 20 iulie despre faptul că testarea psihologică va avea loc pe data de 22 iulie. A precizat că se află în concediu de odihnă și că va reveni în țară astăzi, 28 iulie. Așa că a fost programat pentru testul psihologic pe data de 2 august. Ceea ce înseamnă că știrea izvorâtă pe surse din interiorul Poliției Capitalei, cum că Radu Gavriș a picat testul psihologic este un fake news. 

Pentru concursul ce va avea loc pe data de 4 august, pentru funcția de director general al Poliției Capitalei se luptă actualul împuternicit pe funcție, comisarul șef Bogdan Berechet zis Beizadeaua și rivalul său comisarul șef Radu Gavriș zis Șef de la Omoruri , care ocupă funcția de director general adjunct al instituției. Rivalitate dintre cei doi a împărțit Poliția capitalei în două tabere și a generat numeroase acțiuni, unele chiar la limita legalității și a statututului polițistului. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI