Selly, vedeta internetului pentru puștani, a petrecut sfârșitul de săptămână în Bulgaria, fără iubita lui, Smaranda. Chiar dacă nu a găsit cazare în zona zero a complexului, a stat la piscina principală și a mâncat la celebrul restaurant unde a fost și cuplul prezidențial al Franței

Cântărețul și vloggerul Selly, idol al puștimii de liceu, cu 3 milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube, a fost surprins în acest week-end petrecând alături de prieteni, într-o locație de lux din Bulgaria.  Pe numele real Andrei Șelaru, Selly, și-a petrecut sfârșitul de săptămână într-un apart-hotel din Topola, la câțiva kilometri de Balcik. Idolul puștanilor s-a zbenguit la piscină, a bătut mingea în apă și pe mal și a făcut poze cu persoanele care l-au recunoscut și au dorit acest lucru. El nu a fost însoțit  de iubita sa, Smaranda, singurele fete din grup fiind două puștoaice, prietenele a doi dintre membrii grupului lui Selly. După cum se poate observa și din fotografiile obținute în exclusivitate de SursaZilei.net, lui Andrei Șelaru nu-i prea place la sala de sport dar nici nu are probleme de greutate.

Chiar dacă nu a avut cazare în zona cea mai râvnită a complexului, adică în apartamentele din jurul piscinei, probabil pentru că era totul ocupat în proporție de 100%, Selly și prietenii lui au stat la barul piscinei și s-au bucurat de toate avantajele locației. Ca orice vedetă care se respectă, Andrei Șelaru a avut rezervare pentru masă la celebrul restaurant din incinta complexului, Balcon Del Mundo, acolo unde inclusiv cuplul prezidențial al Franței, Brigitte și Emmanuel Macron au cinat în urmă cu câțiva ani. O prăjitura cu ciocolată din meniul localului se numește “Madame Macron”. 

În complexul în care și-a petrecut weekendul Selly și prietenii lui, cazarea costă între 80 și 150 de euro pe seară, în funcție de numărul de dormitoare dar și de poziționare. La vânzare, apartamentele pornesc de la 50 mii euro dar ajung și la 130 de mii euro, în funcție de numărul de dormitoare și Poziționarea față de mare și piscina principală.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI