EXCLUSIV! Am aflat cine este femeia a cărei voce apare pe înregistrarea de la organizația PNL sector 2! Toată povestea a fost un fake news regizat de Oana Nicolescu și susținătorii acesteia! S-a depus și o plângere penală pentru violarea vieții private și difuzarea de înregistrări ilegale.

EXCLUSIV!

Săptămâna trecută am asistat la un nou episod din categoria fake news, petrecut la organizația PNL sector 2. După ce apăruse știrea despre Theodor Stolojan, care nu era lăsat să-și plătească cotizația pe motiv că nu există în baza de date și care în realitate nu mai făcea parte din organizația PNL sector 2 ci din organizația Dâmbovița, la câteva zile a mai apărut o “bombă” de presă. Pe site-ul jurnalistului Dan Bucura a fost postată o “înregistrare bombă” cu două voci feminine. Una dintre doamne se plângea că va ajunge pe mâna Agenției Naționale de Integritate(ANI) pentru că nu vrea să o voteze pe Monica Anisie la conducerea organizației de sector iar cealaltă se minuna și o căina pe prima. Cea de-a doua doamnă, cea în biroul căreia s-a realizat înregistrarea și care părea foarte afectată de cele auzite , este Oana Nicolescu, fina dar și contracandidata Monicăi Anisie la șefia PNL sector 2. Oana Nicolescu este directorul DSP București dar și președinta Organizației de Femei a PNL sector 2. Conform legii, cele două funcții nu sunt compatibile, deoarece un funcționar public nu poate deține și o funcție politică de conducere. Inclusiv actualul ministru al sănătății, Ioana Mihăilă, a confirmat că postul de director al DSP București este unul de demnitate publică, ceea ce o face incompatibilă pe Oana Niculescu.

Oana Nicolescu, director DSP București și Președinte OFL, două funcții incompatibile

Revenind la vocea primei doamne, cea care se plângea că dosarul ei urmează să fie înaintat cu prioritate la ANI pentru a fi exclusă dintr-o funcție publică, aceasta este o altă membră de partid din organizație. Se numește Monica Loredana Dumitriu și este director adjunct al unei direcții din cadrul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP). Doamna Dumitriu a candidat pe listele PNL la alegerile parlamentare dar nu a prins loc de deputat. În timpul alegerilor parlamenntare ea ocupa tot funcția de conducere din ANAP. Doar că a uitat să respecte legea și să se suspende din funcție pe perioada cât a fost candidat la parlamentare.  ANI s-a sesizat și urmează să o trimită în judecată pe doamna Dimitriu și să o excludă din funcția publică ocupată. În disperare de cauză, Monica Loredana Dumitriu a încercat să apeleze la conducerea organizației din care face parte și care a propulsat-o pe funcțiile ocupate, pentru a obține închiderea dosarului de la ANI sau măcar amânarea discutării acestuia. Pentru că nu a găsit „înțelegere” la președinta organizației, doamna Dumitriu a apelat la cealaltă tabără, mai exact la prim vicepreședintele organizației, Bogdan Steriopol, care o susține la alegeri pe Oana Nicolescu. Astfel s-a născut înregistrarea care a aruncat în aer sfârșitul săptămânii trecute.

Bogdan Steriopol, prim vicepreședinte PNL sector 2, impresar de fotbal și membru în CA al Rompetrol

Steriopol împreună cu Claudiu Nicolescu, soțul Oanei și consilier local din partea PNL la Primăria sector 2, au regizat o filmare “clandestină” a unei convorbiri regizate în care Monica Dumitriu se plângea Oanei Nicolescu că a fost amenințată de Monica Anisie că dacă nu o va vota președinte la organizația PNL sector 2, aceasta din urmă îi va împinge dosarul “cu prioritate” la ANI. Conform informațiilor noastre, stik-ul  cu “înregistrarea bombă” a fost preluat de Antonel Tănase, președinte PNL sector 3 și fost Secretar general al Guvernului în cabinetul Orban și plasat jurnalistului care l-a și publicat. Aceasta este povestea unei nou fake news generat de alegerile interne din PNL, căreia i-au căzut victimă nu numai jurnaliștii ci și publicul consumator de presă. După cum a relatat și presa, Oana Niculescu s-a dezis oficial de acest eveniment și a susținut că nu știe cine a înregistrat-o și cine a dat publicității înregistrarea. Tocmai de aceea a fost depusă o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 2 cu privire la săvârșirea infracțiunilor pedepsite de Art.226 CP și anume violarea vieții private și difuzarea de înregistrări neautorizate. Acum rămâne în sarcina procurorilor să afle cine și cum a realizat înregistrarea și cum a ajuns aceasta în spațiul public. 

Oana Nicolescu și Monica Anisie, cele două candidate la funcția supremă din organizația PNL sector 2

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI