Cum a devenit Cătălin Cîrstoiu medic primar cu 4 ani mai devreme

Informații-bombă dezvăluite de Realitatea Plus. Postul de televiziune a obținut în exclusivitate adeverințele cu care medicul Cătălin Cîrstoiu și-a obținut specializările. Potrivit datelor, acesta a reușit să devină medic primar cu cel puțin 4 ani mai devreme. Mai mult, ortopedul a reușit să-și scurteze și rezidențiatul, dar și perioada de specializare. Culmea, totul s-a întâmplat în timpul mandatelor de primar și de președinte ale nașului său, Traian Băsescu.

Potrivit documentelor prezentate de Realitatea Plus, Cîrstoiu a susținut examenul de rezidențiat în anul 2000, iar acesta durează 5 ani. Cu toate acestea, în 2004 devine deja medic specialist. Mai mult, în 2005 era deja director interimar științific și de cercetare, potrivit propriului CV.

Imagine

sursă: Realitatea Plus

Un al doilea prezentat de Realitatea Plus arată faptul că medicul avea adeverință de medic specialist eliberată în ianuarie 2004, cu toate că a susținut examenul abia în iulie 2004. 

Imagine

sursă: Realitatea Plus

În ziua de 6 ianuarie 2004, Cătălin Cîrstoiu devine preparator universitar rezident.

Imagine

sursă: Realitatea Plus

El trebuia să devină în 2010 medic primar (trebuia să aibă 5 ani de rezidențiat și 5 ani de medic specialist), dar a devenit medic primar în 2006, cu patru ani mai devreme.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI