Dezvăluiri din scandalul puilor vopsiți

Noi dezvăluiri în scandalul puilor vopsiți, în exclusivitate la Realitatea PLUS. Mihai Ponea, directorul executiv ANSVSA, îl acuză pe Horia Constantinescu că a lansat o dezinformare, pentru că un pui nu poate fi vopsit, iar culoarea galbenă provine de la genetică sau alimentație. 

De asemenea, șeful ANSVSA a precizat că Horia Constantinescu nici nu avea dreptul să facă controale în abatoare sau supermarketuri pentru că a fost suspendat din funcția de comisar al ANPC. 

„Calitatea de președinte ANPC nu-i permite să efectueze controale, este suspendat din functia de comisar care îi permite să facă acest lucru. El a efectuat multe controale desfăncând frigidere prin magazine, agasând oamenii pe litoral,” a declarat Ponea.Totodată, directorul evecutiv ANSVSA a făcut lumină după isteria puilor vopsiți

„(Horia Constantunescu – N.R.) a luat toate abatoarele și fermele din romania la control, a pus in poziții ingrate fermierii și i-a obligat să arate că are pielea galbenă, puii nu pot să fie vopsiți și chiar în negru, carnea galbenă prvine de la genetică și aliemtație”.

Tot acest scandal a pornit în urmă cu 3 săptămâni, atunci când Horia Constantinescu a dezvăluit că puii din magazine sunt vopsiți, deci otrăviți.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI