Soția lui Ionel Arsene va fi executată silit!

Fosta soție a baronului Ionel Arsene va fi executată silit! Femeia trebuie să plătească zeci de mii de euro pentru prima afacere de familie, o firmă de tâmplărie preluată de cei doi soți în anul 2009. Numele societății apare și în rechizitoriul dosarului de trafic de influență a fostului baron de Neamț. 

Gabriela Arsene, fosta soție a baronului fugar, trebuie să plătească o sumă impresionantă. O firmă de recuperare a creanțelor a obținut poprire pe conturile femeii pentru plata sumelor datorate, aproximativ 24.000 de euro. Datoriile aparțin firmei de familie. Ionel Arsene a ieșit din afacere în anul 2017 și i-a cedat soției sale toate acțiunile.

Numele societății apare și în rechizitoriul dosarului de trafic de influență a fostului baron de Neamț. Potrivit procurorilor DNA, compania ar fi furnizat termopane la prețuri supraevaluate pentru primăria unei comune din Neamț.

Ionel Arsene scapă de extrădare! Justiția italiană se teme că fostul baron de Neamț s-ar putea sinucide – PRESA ITALIANĂ

Gabriela și Ionel Arsene s-au separat formal, acum câțiva ani, dar au continuat să se afișeze împreună până la fuga lui. Baronul din Neamț a fost condamnat la șase ani și opt luni de închisoare cu executare, însă polițiștii nu l-au găsit acasă. Pe 27 martie 2023, el s-a predat în Italia, la Bari, însă avocații baronului au sesizat Curtea Europeană a Drepturilor Omului, motivând că fostul politician este grav bolnav.

Aceștia au arătat că există ”un risc foarte mare” ca Arsene să se sinucidă, în cazul în care va ajunge în penitenciarele din țară. În acest context, judecătorii de la Curtea de Apel din Bari au decis suspendarea temporară a extrădării, pe motive medicale. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI