INFOTRAFIC: Cum se circulă, la această oră, în țară?

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier.

Este semnalată ceață care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Covasna, Harghita, Timiș și Tulcea.

Din cauza ceții, au fost sistate temporar manevrele în portul Constanța Sud-Agigea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 64 Râmnicu Vâlcea-Caracal, la kilometrul 12+400 de metri, în zona localității Fălcoiu, județul Olt, un autotren fără încărcătură a derapat și a intrat într-un șanț, fiind imobilizat pe un sens de mers. Nu sunt persoane rănite

Pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, polițiștii recomandă șoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI