PASTILA PENTRU SUFLET

Gândul zilei

„Dumnezeu nu vine în ajutorul celor ce dorm, în al acelora ce trândăvesc, ci în ajutorul acelora care se ostenesc și muncesc pentru binele lor și al altora.” – Sfântul Ioan Gură de Aur.

Știai că?

 În locul în care a fost îngropat trupul Sfântului Evanghelist Luca, mărind Dumnezeu pe apostolul lucrătorul său, a plouat cu colurie deasupra mormântului lui, spre semnul meșteșugului cel doctoricesc. (Căci coluria este o doctorie alcătuita din picături de apă de trandafiri și din alte feluri, folositoare la boala ochilor).

Pilda zilei

„Și le-a spus lor această pildă, zicând: Unui om bogat i-a rodit din belșug țarina. Și el cugeta în sine, zicând: Ce voi face, că n-am unde să adun roadele mele? Și a zis: Aceasta voi face: Voi strica jitnițele mele și mai mari le voi zidi și voi strânge acolo tot grâul și bunătățile mele; Și voi zice sufletului meu: Suflete, ai multe bunătăți strânse pentru mulți ani; odihnește-te, mănâncă, bea, veselește-te. Iar Dumnezeu i-a zis: Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău. Și cele ce ai pregătit ale cui vor fi? Așa se întâmplă cu cel ce-și adună comori sieși și nu se îmbogățește în Dumnezeu.” –  (Luca 12, 16-21).

Sursa: Realitatea Spirituala

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI