Cele mai risipitoare zodii: capabile să arunce cu bani în stanga și în dreapta pentru plăcerea ALTORA. Horoscopul bogaților

Semnul zodiacal sub care ne naștem ne aduce o mulțime de calități, dar și defecte pe măsură. Desconsiderarea sentimentelor celorlalți este unul dintre aceste defecte, ce poate să apară mai frecvent la unele zodii. Nu neapărat pentru că ar vrea să facă rău cuiva, dar pentru că aceste zodii sunt, pur și simplu, însetate de putere. De aceea, nu se dau în lături de la nimic pentru a-și atinge țelurile, fie că este vorba de profesie sau relații.

Aceste zodii sunt capabile să arunce cu bani în stânga și în dreapta pentru a obține orice: prieteni, adulatori, poziții importante sau chiar dragostea. Iată care sunt zodiile care cumpără vieți ca să se simtă puternice!

Gemenii pot fi extrem de manipulatori

Dacă au bani, Gemenii nu au nicio problemă morală în a-i folosi ca să-și cumpere tot felul de avantaje. Plătesc pentru a ocupa posturile pe care le doresc ori fac cadouri exorbitante pentru a ține aproape anumite persoane și a le face să joace după bunul lor plac.

Leul are un orgoliu nemăsurat

Aroganța Leului poate fi atât de mare, încât nu-și imaginează că ceva ar sta în calea dorințelor sale. Atunci când se simte amenințat sau nesigur, Leul folosește banii ca să măture din calea sa orice obstacol. Este gata să mituiască sau să plătească persoane certate cu legea pentru a înlătura piedicile din ceea ce consideră a fi destinul său unic și măreț.

Scorpionul are ambiții ascunse

Scorpionul este una dintre zodiile cele mai avide de putere. Ambițiile Scorpionului sunt dobândite în timp, pe măsură ce observă că puterea mișcă lumea, și sunt mascate de o aparentă răceală față de avere. De fapt, nativii Scorpion au cea mai pregnantă nevoie de putere, pentru că ei își doresc să-i manipuleze chiar și pe cei puternici. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI