Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară, la 53 de ani

Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, a anunţat, joi, că a dat naștere unui băieţel, despre care spune că este ”un adevărat dar de la Dumnezeu”

Modelul a anunțat venirea pe lume a noului membru printr-o postare pe Instagram.

”Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit”, a scris ea, alături de o fotografie în care îl ține în brațe pe bebeluș.

”Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”, a adăugat ea.

Naomi Campbell, născută la Londra, a surprins lumea în mai 2021, când a anunțat că a născut o fetiță cu puțin timp înainte de a împlini 51 de ani.

Ea a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediției din martie 2022 a revistei British Vogue și a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: „Nu a fost adoptată. Ea este copilul meu”.

Ea a declarat pentru revistă: „Pot număra pe degetele de la o mână numărul de persoane care știau că sunt însărcinată. Ea este cea mai mare binecuvântare. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.”

Naomi Elaine Campbell este un supermodel, actriță, cântăreață și autoare britanică. 

Prima sa apariție a fost la vârsta de 7 ani în februarie 1977 unde a dat un casting ca elevă pentru videoclipul lansat de Bob Marley Is This love. La vârsta de 12 ani, ea a dansat în videoclipul lui Culture Club ”I ll Tumble 4 Ya”. În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue, fiind primul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI