Ionuţ Stroe: Din punctul meu de vedere cred că este opţiunea normală din partea premierului Nicolae Ciucă să meargă preşedinte al Senatului

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat luni că din punctul lui de vedere crede că este opţiunea normală din partea premierului Nicolae Ciucă să meargă preşedinte al Senatului, pentru că este din punctul lui de vedere, pentru un fost premier, un loc unde cu siguranţă poate să îşi continue proiectele la care a lucrat.

”Mâine vom avea o şedinţă a stucturii de conducere centrală a partidului. Din punctul meu de vedere cred că este opţiunea normală din partea premierului să meargă preşedinte al Senatului”, a afirmat Ionuţ Stroe în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News. 

Întrebat dacă se izolează Nicolae Ciucă la Senat, Ionuţ Stroe a precizat că este camera superioară a Parlamentului României şi este a doua poziţie în stat ca şi pondere

”Este din punctul meu de vedere, pentru un fost premier, un loc unde cu siguranţă poate să îşi continue proiectele la care a lucrat, zona legislativă, care îi poate asigura domnului Ciucă foarte mare pondere în zona politică şi instituţională. Este unul din oamenii cu care am lucrat foarte bine, un om echilibrat, cumpătat, care îţi asigură cel puţin în această structură diversă politic, Parlamentul României, factorul de care ai nevoie, echilibru, stabilitate”, a mai spus liberalul, arătând că acestea sunt argumente pentru care este potrivit la şefia Senatului.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI