Tragedie în Orșova: Un copil de nouă ani și tatăl său au fost loviți de tren într-un tunel

Un bărbat şi un copil de nouă ani, tată şi fiu, au fost loviţi, vineri seară, de un tren în tunelul Coramnic din Orşova, judeţul Mehedinţi.

Cele două victime se întorceau acasă de la pescuit în momentul accidentului. Ele au fost preluate cu tărgi tip lopată şi saltea vacuum.

”Cu puţin timp în urmă, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare pentru salvarea victimelor unui accident feroviar, produs în tunelul Coramnic, pe raza municipiului Orşova. La locul evenimentului, a fost mobilizat şi un echipaj SAJ cu medic”, a transmis ISU Mehedinţi.

Intervenţia este una dificilă.

”La sosirea salvatorilor, cele două persoane acroşate de tren se aflau în stare de conştienţă. După acordarea primului ajutor medical, pompierii au transportat victimele cu ajutorul tărgilor lopată şi al saltelei vacuum la ambulanţele SMURD şi SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale. Victimele vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu Severin”, a mai precizat ISU Mehedinţi.

Ete vorba despre un bărbat şi un copil de 9 ani care se întorceau spre casă, de la pescuit.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI