Incendiu la Rafinăria Petrobrazi. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit luni după-amiaza la Rafinăria Petrobrazi. Două dintre victime au suferit arsuri şi au fost duse la spital, iar a treia a suferit un traumatism la piciorul stâng şi a refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Prahova, un bărbat de 59 de ani a suferit arsuri de gradul 3 şi 4 pe aproximativ 65% din suprafaţa corpului, iar un altul de 55 de ani arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 15% din corp. Aceştia au fost transportaţi la spital.

Cea de-a treia victimă a suferit un traumatism la piciorul stâng şi a refuzat transportul la spital.

Victimele au rezultat în urma producerii unui incendiu, a transmis ISU Prahova.

„În acestă după amiază, în incinta unui operator economic de pe raza com. Brazi s-a produs un eveniment care, iniţial, nu a presupus intervenţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Evenimentul a fost gestionat de personalul specializat din cadrul operatorului economic. Ulterior, am fost solicitaţi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unor persoane implicate în eveniment. Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost alocată o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD U-TIM şi două ambulanţe SAJ”, au precizat pompierii din Prahova.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI