Bărbatul care a agresat sexual o poliţistă în Gara de Nord, trimis în judecată

Bărbatul care a agresat sexual o poliţistă în Gara de Nord a fost trimis în judecată, anunţă, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Procurorii anunţă, vineri, că au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat pentru agresiune sexuală şi ameninţare.

În rechizitoriu, procurorii au reţinut că, în data de 14 aprilie, în intervalul 08.00 – 20.00, poliţista a fost programată la serviciu în Gara de Nord, la poliţist judiciar în ţinută civilă.

La un moment dat, poliţista s-a deplasat la o farmacie din zonă pentru a cumpăra câteva medicamente, moment în care a fost agresată sexual.

”Aflat în trecere şi fiind în stare de ebrietate, inculpatul s-a îndreptat către persoana vătămată şi a atins-o cu mâna în zona inghinală, după care şi-a continuat drumul”, au transmis procurorii.

Poliţista l-a urmărit pe bărbat, l-a chestionat cu privire la gestul avut şi şi-a declinat calitatea de poliţist.

”Inculpatul în continuare a adresat injurii persoanei vătămate şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, spunându-i că o va bate şi să-l lase în pace, ameninţări care au fost de natură să-i creeze persoanei vătămate o stare de temere”, au mai reţinut procurorii.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Sector 1 Bucureşti.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI