Actorul Jamie Foxx, spitalizat de urgenţă în Atlanta

Actorul Jamie Foxx a fost transportat de urgenţă la spital, marţi, ca urmare a unei „complicaţii medicale” în timpul filmărilor la cel mai recent film al său, a declarat familia într-un comunicat. Acum este mai bine, conform rudelor sale.

 „Vrem să vă informăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicaţie medicală. Din fericire, datorită acţiunilor rapide şi a unei îngrijiri speciale, deja se recuperează”, a postat fiica sa Corinne Foxx pe Instagram. „Ştim cât de iubit este şi vă mulţumim pentru rugăciunile voastre. Familia vă roagă să-i respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă”, a mai spus ea. 

Nu au fost oferite alte informaţii despre starea de sănătate a actorului premiat cu Oscar şi nici despre tulburarea de care suferea. Foxx, în vârstă de 55 de ani, filma în Atlanta, Statele Unite.

Jamie Foxx filmează în prezent comedia de acţiune „Back in Action”, o producţie Netflix care marchează revenirea actriţei Cameron Diaz în faţa camerelor de filmat, după aproape un deceniu.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI