Câți bani cheltuie românii pentru masa de Paşte

Bugetul alocat de clienţi pentru masa de Paşte de anul acesta începe de la 750 de lei şi poate depăşi în medie 1.000 de lei.

Din coşul de cumpărături nu vor lipsi produsele tradiţionale apreciate precum ouăle, chiar gata vopsite, cozonacul, pasca sau drobul de miel. În perioada Paştelui, hipermarketul online Freshful by eMAG este pregătit să livreze un număr record de peste 4.000 de comenzi pe zi, depăşind volumele de Crăciun.

”Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online, se aşteaptă la un record de comenzi pentru produse alimentare în perioada sărbătorilor de Paşte şi s-a pregătit pentru peste 4.000 de livrări pe zi, depăşind cu 25% volumele de Crăciun. Bugetul alocat de clienţi pentru masa de Paşte de anul acesta începe de la 750 de lei şi poate depăşi în medie 1.000 de lei. Din coşul de cumpărături nu vor lipsi produsele tradiţionale apreciate precum ouăle, chiar gata vopsite, cozonacul, pasca sau drobul de miel”, anunţă compania.

Febra cumpărăturilor a început deja cu două săptămâni înainte de Paştele ortodox şi numărul vizitelor pe platforma Freshful şi în aplicaţie a crescut cu 30% faţa de săptămânile anterioare, perioada fiind marcată şi de Paştele catolic şi sărbătoarea Floriilor.

Ouăle conduc în topul celor mai cumpărate produse tradiţionale, alimente care înregistrează vânzări de 3 ori mai mari în această perioadă.

„Cei mai mulţi dintre clienţii noştri încep să se pregătească de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paşte, adăugând treptat în coş produsele lor preferate. Anul acesta am pregătit pentru ei, din timp, mai multe produse tradiţionale şi alimente proaspete de la producători locali. Iar dacă, în graba cumpărăturilor, au uitat să comande ceva, clienţii Freshful au avantajul că pot adăuga produse în comanda deja plasată şi pot primi toate produsele în acelaşi timp, fără să plătească în plus. În plus, ştim cât de mult contează pentru ei să petreacă timpul alături de familie, nu la cumpărături, şi am extins programul de livrări în perioada sărbătorilor”, a declarat Andrei Popescu, general manger Freshful by eMAG

Freshful vinde şi produse deja gătite, iar printre acesta se regăsesc ouăle deja vopsite, drobul şi produsele ready-meal. Comparativ cu aceeaşi perioadă de anul trecut, clienţii Freshful comandă mai mult anul acesta produse din categoria verdeţurilor, produse româneşti, precum salata, ceapa şi usturoiul verde, mărarul, pătrunjelul, leuşteanul, spanacul şi urzicile.

Din martie anul acesta, pe lângă Bucureşti şi Ilfov, Freshful livrează şi în Ploieşti, adăugând în aria sa de acoperire şi alte 22 de localităţi din Ilfov.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, şi oferă peste 18.000 de produse alimentare şi băuturi de larg consum, de la partenerii şi producătorii locali.

În primul an de activitate, Freshful by eMAG a livrat 455.000 de comenzi cu ajutorul a 300 de livratori.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI