Cu drag, despre România. Cluj, singurul județ ai cărui reprezentanți aleși au refuzat invitația la o campanie unică – Guvernul din umbră: Ioan Rus, Coldea și Maior

Realitatea Plus continuă demersul de a vorbi Cu drag, despre România! 

În această seară, de la ora 21, în pofida tuturor piedicilor vorbim despre Cluj, singurul județ ai cărui reprezentanți aleși au refuzat invitația noastră în această campanie unică. Pentru că iubim România și vrem o națiune suverană vom demola guvernul din umbră care și-a ridicat fortăreața în inima Ardealului.

Prezentăm schema mafiotă a grupului de la Cluj, care și-a întins tentaculele peste întreag Romanie. Alexandra Păcuraru lovește fără milă în camorra condusă de Ioan Rus, Coldea și Maior. Cu o garnitură de excepție în platou vă dezvăluim planul secret pentru răsturnarea puterii în România. Liderul opoziției, George Simion, va spulbera grupul de la Cluj și va lovi fără menajamente în interesele obscure ale statului paralel. Nu ne oprim, nu cedăm în fața presiunilor și nu ne temem de nimic! Vrem să ne recuperăm țara și să o redăm românilor! Așadar, nu ratați o ediție a marilor dezvăluiri la Realitatea Plus, azi de la ora 21, când vorbim Cu drag, despre Cluj!

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI