George Păunescu, interviu eveniment la Realitatea PLUS – Cel mai controversat afacerist, dezvăluiri după 20 de ani de tăcere

După 20 de ani de tăcere, unul dintre cei mai mari si controversați oameni de afaceri, George Constantin Păunescu, aruncă bomba și face dezvăluiri de ultimă oră despre toate personajele cheie ale României- de la miniștri, șefi de servicii și președinți. Omul care condus economia României înainte și după revoluție a spus în exclusivitate la Realitatea Plus, într-un interviu acordat postului nostru de televiziune, cine a distrus țara, cine a permis ca rușii să ne controleze și cine face de fapt parte din Statul Paralel. Secretele din spatele jocurilor făcute decenii întregi ies la iveală. Statul paralel e viu, trăiește și astăzi și încă mai controlează țara. 

Familia Păunescu este una din cele mai controversate din lumea afacerilor din România. Însă cel care s-a făcut remarcat a fost George Constantin Păunescu. Cel despre care s-a spus că a inventat termenul de inginerie financiară. George Păunescu a fost motorul tranziției de la comunism la capitalism. A stat față în față cu Ceaușescu, a fost unul dintre oamenii lui de bază, a fost hulit de Constantinescu și numele său este strâns legat de secretele economice ale României. A fost mâna forte a economiei românești și a fost inclusiv director al secției de import-export și director al secției de valută înainte de revoluție. După Revoluție a asistat la o serie de decizii proaste, spune el, pentru viitorul țării. Una dintre cele mai bombă dezvăluiri este despre cum rușii negociau vânzarea Moldovei.

George Constantin Păunescu s-a născut la Bazargic, în 1938, pe 19 mai. A învățat în băncile Facultății de Economie din cadrul ASE și a ocupat mai multe funcții cheie în cadrul Ministerului Comerțului Exterior din vremea lui Nicolae Ceaușescu, cea mai înaltă fiind aceea de director al secției de import-export și director al secției de valută iar în 1990 a pus bazele propriilor afaceri. 

Puteți vedea VIDEO, interviul de excepție acordat de George Constantin Păunescu pentru Realitatea PLUS, mai jos, în cadrul articolului:

 

 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI