Cristiano Ronaldo a ajuns la Riad. El şi-a adus şi o firmă privată de securitate. Portughezul va fi prezentat marţi, la Al-Nassr

Starul portughez Cristiano Ronaldo a sosit, luni seară. la Riad, în ajunul prezentării sale în faţa suporterilor clubului saudit Al-Nassr, cu care a semnat pentru un salariu estimat la 200 de milioane de euro pe doi ani şi jumătate.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, care a jucat până la Cupa Mondială pentru Manchester United, a sosit în cursul serii pe aeroportul din Riad, a informat postul public de televiziune Al-Ekhbariya. Un important dispozitiv de securitate a fost pus în aplicare cu vehicule de poliţie şi puncte de control, a relatat un jurnalist AFP, care nu a putut intra în interiorul aeroportului.

Ronaldo va fi prezentat oficial marţi pe stadionul Mrsool Park din Riad, cu o capacitate de 25.000 de locuri, de la ora locală 19:00 (16:00 GMT).

Potrivit unei surse din cadrul clubului, „a adus cu el un număr considerabil de asistenţi şi chiar o firmă privată de securitate”.

El va sta iniţial într-un hotel de lux din centrul Riadului, a adăugat sursa menţionată.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI