Rareș Bogdan cere revocarea ”domnilor de la ANRE care subminează statul român, a premierului și cinci miniștri”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, are o reacție extrem de dură, după ce a văzut că ANRE critică noua OUG pe energie. Rareș Bogdan arată că oamenii de la ANRE au participat la redactarea ei, iar ulterior au criticat documentul.

Liberalul a spus că va solicita o ședință de urgență pentru revocarea consiliului de administrație al ANRE.

”Domnii de la ANRE subminează statul român, a premierului și cinci miniștri care au semnat ordonanța. Domnul Chiriță de la ANRE se cam joacă cu focul, cu răbdarea tuturor românilor, dar mai ales cu piața de energie. Vă spun un lucru: domnii de la ANRE au participat la toate discuțiile din coaliția de guvernare. La 18:07 și-a dat avizul și și-a pus semnătura pe această ordonanță. Este absolut incredibil, ANRE subminează statul român, lovește în credibilitatea primului ministru.

Mai mult decât atât, luni solicit în calitate de prim-vicepreședinte PNL o întâlnire de urgență și punerea pe ordinea de zi a revocării întregului Consiliu. Există și un precedent în acest sens pentru că în Spania s-a ajuns la desființarea ANRE și reînființarea ei.

Răbdarea mea s-a încheiat în privința ANRE, arată extrem de clar că nu servește interesul cetățeanului, nu respectă premierul, nu respectă piața de energie”, a declarat Rareș Bogdan

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI