Nicolae Ciucă: „Un mare mulţumesc Franţei pentru prezenţa militară în România, în cadrul forţei de reacţie rapidă a NATO”

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de mulţumire Franţei pentru prezenţa militară în România în cadrul forţei de reacţie rapidă a NATO, cu ocazia primirii în ţara noastră a preşedintelui francez Emmanuel Macron.

„Am avut plăcerea de a-l primi pe preşedintele francez Emmanuel Macron în România. Bun venit, domnule preşedinte! Încă o dată, un mare mulţumesc Franţei pentru prezenţa militară în România, în cadrul forţei de reacţie rapidă a NATO”, a transmis Nicolae Ciucă, marţi seară, într-un mesaj pe pagina de Twitter a Guvernului.

Preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a fost întâmpinat marţi seară, la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, de premierul României, Nicolae Ciucă.

Emmanuel Macron şi Nicolae Ciucă au urcat apoi în maşini, coloana oficială mergând la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, acolo unde cei doi oficiali s-au întâlnit cu militarii din ţări aliate, dislocaţi la baza din judeţul Constanţa.

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni cu preşedintele Emmanuel Macron, la baza militară de la Kogălniceanu.

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI