Deputatul Nicolae Roman a anunțat că părăsește grupul parlamentar al AUR

Deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman a anunțat luni, în Camera Deputaților, că se dezafiliază din grupul parlamentar al AUR și va activa ca independent, conform actelor normative în vigoare din Camera Deputaților.

„Doamnelor și domnilor, dați-mi voie să folosesc acest microfon pentru a-mi cere scuze tuturor prietenilor mei pe care, se pare că i-am dus în eroare, asupra a două persoane. Una dintre ele este mai în vârstă. Un proverb zice că lupul își schimbă părul, dar năravul, ba. Alta, care se apropie de jumătatea de vieții, dar sunt convins că nici până la sfârșitul vieții, și nici cu încă o viață nu va putea face demonstrația celor 7 ani de acasă. Având în vedere cele spuse, acum și aici, anunț că din acest moment, având în vedere prevederile Camerei Deputaților, Articolul 13, Alineat 6, și Articolul 14, din acest moment îmi voi desfășura activitatea ca deputat neafiliat în Circumscripția 10 Buzău.” a spus Nicolae Roman de la microfonul Camerei Deputaților.

Nicolae Roman și-ar fi dorit o funcție de conducere în aparatul central de conducere, post pe care nu l-a primit, iar asta l-a supărat și l-a determinat să părăsească partidul care l-a propulsat în Parlament.

Sursa: Realitatea de Buzau

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI