VIDEO | Atacuri în rafală ale lui Cătălin Drulă: „Klaus Iohannis ne-a mințit, ne-a trădat”

Atacuri în rafală ale președintelui USR, Cătălin Drulă. „Klaus Iohannis ne-a mințit, ne-a trădat” spune liderul opoziției, într-un interviu în exclusivitate acordat jurnalistului Realitatea PLUS Ionela Arcanu. Drulă acuză și actualii guvernanți că nu vor să mărească pensiile românilor pentru că banii se duc pe angajări la stat pentru clientela de partid. 

„Această problemă a facturilor arată pe deplin incompetența actualei guvernări. Când sunt in opozitie știu să promită, știu care sunt soluțiile cele mai bune, au toate variantele pe masă, când au trebuit să facă o lege care să corecteze și să ajute să trecem peste această iarnă cu bine, au dat-o în bară complet.

Au promis oamenilor că au rezolvat problema, deci așa ceva e un eșec de proporții. Au ieșit liderii acestei coaliții contra firii să spună <<Stați liniștiți, facturile vor fi în regulă!>> Și acum peste pandemie, peste alte probleme care există în societate vine și această problemă care lovește puternic și grav familiile din România. Ar trebui să nu mai fie aleți de nimeni niciodată în România.

 
Eu cred că se pot crește pensiile și mai mult pentru a ajuta oamenii și a compensa suferința lor și ar trebui ca ei să aibă prioritatea aceasta, ori prioritatea lor este să dea pensii speciale. Nu îi impiedică acel 9,4 %. Îi împiedică faptul că cresc cheltuielile statului și atunci nu mai au de unde să dea pensii. Peste tot fac angajări la stat pentru că e multă clientelă de partid de hrănit.

Văd că se acuză și eu le dau dreptate și unora, și altora. Se acuză de incompetență, de rea voință, zilnic. Asta era coaliția pe care Klaus Iohannis ne-o propunea pentru că ne trebuie stabilitate. Vor reforma statul, vor reforma coaliția. Oameni buni, avem nevoie de linște ca să ne facem treaba, păi nu fac nicio treabă. Nimic! În sfârșit, împreună toți! PDL în PNL, PNL CU PSD cu UDMR. Nu vor deloc modernizarea și reformarea statului, nu îi interesează, vor să fie la guvernare pentru acces la resurse.

Ne-a promis o dată în 2014, o dată în 2019, fundamental promisiunea lui Klaus Iohannis a fost aceea de modernizare a statului, de europenizare, de lupta cu status quo-ul și pe toate aceste promisiuni ne-a mințit, ne-a trădat. Omul care a pretins că se luptă cu PSD, cu un întreg sistem l-a adus la putere, oamenii nu mai înțeleg nimic, înțeleg că politicienii sunt niște panglicari care astăzi spun una, mâine fac alta.

Și în această dezorientare firească, eu îi înțeleg pe oameni, e tentația tot timpul să mergi către acea zonă în care un băiat de la galerie pare că spune lucrurilor pe nume. AUR, și ăsta e un mesaj pentru votanții AUR, de foarte multe ori votează și împotriva intereselor românilor”, a precizat Cătălin Drulă într-un interviu în exclusivitate acordat jurnalistului Realitatea PLUS Ionela Arcanu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI