George Simion dă cărțile pe față și explică de unde a pornit totul. Filmul conflictului cu Virgil Popescu. „Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am abținut!”

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, susține că ministrul Energiei, Virgil Popescu, l-a provocat și l-a invitat să îl agreseze. Simion recunoaște că a răbufnit și că a picat în plasa provocării. „Virgil Popescu m-a provocat. A spus: Hai, dă-mi una! Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am abținut”, a declarat Simion.

„Am răbufnit, mii de oameni mi-au spus să facec ceva că nu mai pot plăti, ne facem credit să plătim factura la energie, mi-au spus oamenii. Iar Popescu vine și ne spune că AUR e cu Putin. I-am zis ca pe nume, cum este el. Adică, hoț! El m-a făcut prost. El oricum nu răspundea la întrebăile parlamentarilor. El mi-a cerut-o. A zis: „Hai dă!”, dar eu nu am făcut pasul. Așa a zis, „hai, dă-mi una! Am răbufnit când m-a provocat ministrul. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am abținut. Acest om a și fost arestat 24 de ore, în 2001, pentru tâlhărie și șantaje, în vremea enbargoului cu Serbia. Soția are un lanț de benzinării, deci e conflict de interese. Virgil Popescu avea acțiuni la OMV. El este cu Putin. Petrom a redus rezerva de gaze și a permis Gazprom să ne vândă. Probabil că nu ar fi trebuit să-i răspund, dar poate aces eveniment va provoca un vot la moțiunea împotriva sa de la PSD și ale formațiuni”, a declarat co-președintele AUR în emisiunea „100%”.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI