Angajații STB protestează pentru a patra zi la rând

Sute de angajați STB sunt în stradă și la această oră și refuză, pentru a patra zi la rând, să meargă la muncă. În continuare, transportul public de suprafață din Capitală este paralizat și doar câțiva vatmani și șoferi au ieșit pe traseu. Se așteaptă declarații din partea reprezentantului sindicatului. Totodată, ar putea ajunge să discute cu protestatarii și directorul STB, dar și primarul Nicușor Dan.

Încă o zi de proteste a angajaților STB. Oamenii refuză să iasă pe traseu și cer demisia directorului STB.

Sunt deja sute de protestatari la autobaza Titan. În plus de asta, la această a fost și un scandal încă de la primele ore ale dimineții și asta pentru că greviștii au încercat să îi împiedice pe cei care voiau să se întoarcă la muncă, astfel poliția și jandarmii au venit pentru a calma spiritele. 

Directorul STB, Adrian Criț, spunea, ieri, că „evaluând costurile pe care le are societate, doar verificând rulajul care trebuia să fie efectuat, prestația pentru bucureșteni, s-a constatat că prejudiciul e de 20 de milioane de lei”. Potrivit acestuia, societatea riscă să intre în insolvență.

În context, Criț a avertizat că șoferii care se află în grevă că riscă să își piardă locurile de muncă dacă vor continua acțiunea ilegală de protest.

Tot ieri, prefectul Municipiului Bucureşti, Alexandra Vacaru, a dat asigurări că va recurge la „toate remediile legale” în vederea asigurării unui climat de securitate în Capitală, în contextul blocării transportului public de suprafaţă.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI