Principalul suspect al dublei crime de la Iași, dat în urmărire generală

Tânărul de origine marocană suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi a fost dat în urmărire de către poliţişti. El este acuzat de omor şi a fost arestat în lipsă.

Poliţia Română anunţă, luni, că a fost dat în urmărire El Bourkadi Ahmed Sami, cetăţean canadian născut în 25-06-2001, domiciliat în judeţul Iaşi. 

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

„S-a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor”, a transmis Poliţia Română.

Autorităţile au publicat şi semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 m; faţă ovală, ochi negri; ten măsliniu, păr negru. Tânărul poarta barbă.

Tânărul, de origine marocană, este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi.

Surse oficiale afirmă că suspectul s-ar fi prezentat la spital pentru a fi pansat, după care ar fi fugit din ţară. 

El Bourkadi Ahmed Sami e principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că acesta îi cunoştea pe cei doi tineri care au fost ucişi. Totodată, procurorii presupun că ar mai exista un complice în acest caz.

Tot luni, conducerea Institutului de Medicină Legală (IML) Iaşi a precizat că, în urma necropsiilor, s-a constat că tânăra prezenta 33 de plăgi tăiate, în timp ce prietenul acesteia avea 17 plăgi tăiate.

Medicii legişti au arătat că plăgile de pe corpurile celor doi tineri erau dispuse aproape identic şi „aveau dispoziţie pentru afectarea organelor vitale”.

Toate persoanele audiate de poliţiştii ieşeni în ultimele 48 de ore, suspectate că ar fi putut avea legătură cu uciderea studentului marocan şi a prietenei acestuia, au fost lăsate să plece acasă, anchetatorii neavând probe privind implicarea lor în dubla crimă.

Totodată, anchetatorii ieşeni continuă cercetările în acest caz, fiind luate probe ADN de la mai multe persoane aflate în anturajul celor doi tineri ucişi.

Surse din rândul celor care fac ancheta susţin că ar fi fost mai multe persoane care au intrat în casa în care locuiau cei doi tineri şi că autorii ar fi acţionat extrem de violent.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI