Fraudarea concursurilor la IPJ Olt- blocată de IGPR

În al doisprezecelea ceas s-a trezit și  IGPR-ul și  a descoperit cum se câștigă o funcție de conducere la IPJ Olt: la ceas de seara, înainte cu câteva zile de  data concursului „alesul” primește de la un membru al comisiei de concurs subiectele care, ce surpriza, o să pice la concurs.Rețeta este veche, iar toți actuali șefi și șefuți au beneficiat de ea.

Așa  s-a întâmplat și cu ultimul concurs  de la IPJ Olt, de șef al Centrului Operațional, „alesul” de data aceasta fiind un proaspăt agent, făcut ofiter, la apelul bocancilor, Mutu Ștefan, care deși nu a avut tematică și bibliografiei după care să se pregătească (lipsea din anunțul de concurs), s-a apropiat de perfecțiune, obținând nota 9.65.Toate acestea s-au întâmplat pentru că el este „alesul” stăpânilor IPJ Olt: Ilinca, Rădoi  și Mihalache. 

Dar, de data acesta nu le-a mai mers, iar aceste vechi practici „de ungere” a șefuților de la IPJ Olt a ajuns la urechile mai marilor Poliției Române, aceștia dispunând suspendarea concursurilor pentru funcțiile de conducere de la IPJ Olt, o situatie unica in toata tara.

Se pregătesc sa dea cu subsemnatul în fața controlului ce va veni in zilele urmatoare de la București, membrii comisiilor de concurs pentru a explica cum este posibil ca „cei aleși ” să pice fix pe subiecte. Mai marilor de la București le a dat de gândit și numărul mic de concurenți la aceste posturi, cu toate ca la celelalte județe este o concurență acerbă pe aceste funcții de conducere. Dar după ce „vor săpa” mai adânc vor descoperi  că la IPJ Olt nu te poți înscrie la un concurs pentru o funcție de conducere, decât dacă șeful cel mare al IPJ Olt, în cazul de față Ilinca își dă Ok-ul. Bineînțeles că toate acestea sunt coordonate îndeaproape de către Viorel de la resurse umane, zis Vio intre prieteni, un prieten de nădejde  și un comesean al mesei celor trei grei de la IPJ Olt.

Solutia domnilor de la IGPR este un control pentru tot IPJ Olt in viitorul imediat si organizarea pentru funcțiile de conducere la București, acolo e altceva.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI