Resetarea Generala- Vaccinați vs Nevaccinați

Opinii de Emanuela Gavrilă, scriitoare

Am amânat mult abordarea acestui subiect. Motivul principal este ca nu m-am lămurit ce se întampla și am prea multe întrebări fără un răspuns decent. 

Voi pune întrebările pe care mi le pun și eu, înainte de a lua decizia dacă să mă vaccinez sau nu.

 ⁃ De ce au fost interzise autopsiile pe cadavrele miilor de oameni decedați anul trecut, de COVID? Există sute de boli contagioase și totuși se fac autopsii.

 ⁃ De ce am fost ținuți în case, deși medicii de pretutindeni recomandau aerul curat. Nu se putea să ieșim pe tronsoane orare, distanțați, organizați pentru siguranță? Oricum, armata era in stradă…

 ⁃ De ce sunt cenzurați medicii și oamenii de știință care spun altfel decât declarațiile “oficialităților”? Sunt zeci de opinii contradictorii pentru orice boală, de ce este COVIDUL mai cu moț?

 ⁃ De ce nu mai suntem închiși în case și nu se mai spală TOTUL cu acei dezinfectanti chimici (inclusiv copacii si iarba), dacă virusul este din ce in ce mai periculos și la fel de contagios? Să vă fac o lista cu bolile mortale, contagioase pentru care nu se face atâta caz, deși s-a dovedit clar ca oamenii mor din cauza acestor boli?

 ⁃ De ce ce nu avem numărul exact al celor decedați DE covid și nu CU covid? 

 ⁃ De ce au fost (și continuă să fie) atât de multe informații contradictorii, iar cu toate astea s-au luat decizii devastatoare pentru populație și economia mondială? Sunt contradicții pe multe boli, dar medicii si oamenii de știinta se asează la masă cautând soluții, nu se exclud de la locurile lor de munca sau din organizații de sănătate importante.

 ⁃ De ce se minimalizează efectele adverse ale vaccinului și nu suntem preveniți în legatură cu ele? Majoritatea medicamentelor pot avea efecte adverse și acestea sunt trecute pe prospecte, iar bolnavii sunt instruiți ce să facă iîn caz că aceste efecte se manifestă.

 ⁃ De ce ne sunt limitate libertățile fundamentale, fiind conditionați de vaccinare? Bolnavii de TBC, de exemplu, sunt extrem de contagioși și nu am auzit să circule cu pașaport medical sau test negativ.

 ⁃ Dacă vaccinul nu oprește răspândirea virusului, de ce suntem constrânși să îl facem? Motivul cel mai promovat pro-vaccinare, fiind “din respect pentru ceilalți”! Cum îi respect dacă îi pot contamina? 

 ⁃ Dacă vaccinul nu ne protejează de pericolul de a lua virusul, nu este mai indicat să se lucreze la un tratament eficient, prin care sa ne asiguram ca nu vom face o forma gravă a bolii? Pentru toate bolile se lucreaza mai întâi la un tratament, deoarece definitivarea unui vaccin cere foarte mult timp.

 ⁃ De ce nu mai mor atât de mulți oameni, ca la începutul anului 2020 (in Italia de ex), deși nu avem tratamente care sa trateze efectiv boala aceasta și ni se spune zilnic cât de contagioase si periculoase sunt noile rădăcini? Dacă prima rădăcina  nu era atât de periculoasă, cum de au murit atația oameni?

 ⁃ De ce suntem presați să facem vaccinul cât mai repede și cât mai mulți, dacă încaă este în faza experimentală și nu ne protejează de răspândirea virusului?

 ⁃ Mai suntem suverani pe propria ființă?

 ⁃ Cine e Big Pharma, de are atâta putere?

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI