Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf este inaugurat mâine cu un meci de excepție: România Stejarii vs Argentina Pumele! Meciul cu Scoția a fost anulat!

Mâine, 3 Iulie, de la ora 21.00, are loc meciul de rugby dintre Naționalele României și Argentiei, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din București. Este primul meci al Stejarilor în Casa Rugby-ului, după 3 ani și jumătate, ultima joc fiind cel cu Tonga din noiembrie 2017. Meciul de mâine dintre Stejari și Pume face parte din calendarul partidelor test organizate de World Rugby. Argentina se află pe locul 9 în clasamentul mondial în timp ce România ocupă locul 18. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori, în meciuri oficiale din cadrul Cupei Mondiale, în 2003 și 2011, Pumele câștigându-le pe ambele. Biletele pentru meciul inaugural de mâine se găsesc în sistem online pe www.bilete.ro dar pot fi achiziționate și fizic din rețelele partenere bilete.ro sau de la casele de bilete ale stadionului Arcul de Triumf. Federația Română de Rugby pune la dispoziția suporterilor un centru mobil de testare antigen pentru COVID19 chiar la stadion, iar costul unui test este de 30 de lei.

Meciul de rugby de pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf dintre România și Argentia a stat sub semnul întrebării până în ultima clipă din cauza Campionatului European de Fotbal. Stadionul a fost ales de naționala Ucrainei pentru antrenamente iar faptul că aceasta a reușit să se califice în optimi iar mai apoi chiar în sferturile de finală, dăduseră peste cap planurile de inaugurare ale Federației Române de Rugby. După calificarea în sferturile CEF, oficialii ucrainieni au decis să nu se mai antreneze în România ci să se deplaseze direct la Roma, acolo unde urmează să dispute meciul cu Anglia. În felul acesta, Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf va fi inaugurat mâine, 3 Iulie, cu un meci de rugby, așa cum este normal să se întâmple. Din păcate al doilea meci al Stejarilor, cel cu Scoția, care ar fi trebuit să se desfășoare tot aici pe data de 10 Iulie, a fost anulat deoarece mai mulți jucători ai Ciulinilor sunt infectați cu noua tulpină a COVID 19.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI