VIDEO Hermannstadt – Viitorul 0-0

Hermannstadt și Viitorul și-au dorit mai mult să nu piardă decât să câștige jocul din runda a șasea a play-out-ului Ligii 1, încheiat la egalitate, 0-0, scrie DIGISPORT.

Tsoumou a amenințat poarta lui AFC Hermannstadt în minutul 4, însă șutul său de la distanță a fost reținut cu siguranță de Figueiredo. În minutul 20, Benzar a executat o lovitură liberă peste poarta gazdelor, iar câteva minute mai târziu, Dâlbea a semnat prima ocazie a sibienilor, fără efect pe tabela de marcaj.

Primele 45 de minute s-au încheiat cu șutul deviat al lui Petrișor Petrescu, care a fost la un pas să-l surprindă pe Cojocaru. În minutul 65, Romario Pires, introdus pe teren cu câteva zeci de secunde mai devreme, l-a întins serios pe goalkeeper-ul Viitorului cu un șut din marginea careului.

Scarlatache a ratat la rândul său o șansă bună de a deschide scorul, dar lovitura sa de cap a fost parată de același Cojocaru. În minutul 76, Andrei Ciobanu a șutat năprasnic dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, dar Figueiredo a avut o paradă excelentă.

În final, Benzar și-a lăsat echipa în 10 oameni după ce a văzut două cartonașe galbene în decurs de două minute. Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, rezultat care nu-i convine niciuneia dintre echipe. Hermannstadt rămâne pe locul 15, cu 20 de puncte, în timp ce Viitorul a urcat provizoriu pe 12, în afara locurilor de baraj, cu 23 de puncte.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI