EURO 2024: Anglia și Danemarca au terminat la egalitate

Selecţionatele Danemarcei şi Anglia au terminat la egalitate, 1-1, joi seara, pe Frankfurt Arena, într-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania. 

Considerați pretendenți la titlul european, englezii au deschis scorul în minutul 18, când Kyle Walker a pasat în careu, balonul a ricoşat la Kane, care a înscris simplu cel de-al 64-lea său gol pentru echipa națională.

După golul primit, danezii au contat din ce în ce mai mult în ofensivă iar Morten Hjulmand a egalat, în minutul 34, cu un șut puternic, din pasa lui Victor Kristiansen. Danemarca a continuat să fie prezentă în ofensivă dar următoarea șansă importantă a venit în contul britanicilor, când Foden a lovit bara, în minutul 56.

Fără să fie incisivi, englezii au mai ratat o ocazie bună în minutul 72, când Ollie Watkins a șutat din unghi, dar portarul danez Schmeichel a intervenit salvator. S-a încheiat la egalitate, 1-1, și Anglia este singura formație din grupă care a cunoscut gustul victoriei până acum.

Britanicii sunt pe primul loc în grupa C, cu 4 puncte, pe locul secund se află Danemarca, cu 2 puncte, iar pe locul 3 este Slovenia, tot cu două puncte. Serbia are un singur punct şi ocupă ultimul loc în grupă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI