FLORIN ROMAN (PNL): „AM BLOCAT CREȘTEREA TAXELOR ÎN 2024, PRIN AMENDAREA BUGETULUI. VOM FACE LA FEL ȘI PENTRU 2025”

Deputatul PNL Florin Roman susține că a reușit să blocheze creșterea taxelor în 2024, în calitate de deputat liberal, prin amendarea legii bugetului de stat. El anunță că liberalii, nu cei de la PSD, vor depune același amendament și în legea bugetului pentru 2025.

Într-o postare pe Facebook, Roman subliniază poziția PNL împotriva creșterii taxelor atât în 2024, cât și în 2025. El consideră că mediul de afaceri are nevoie de un cadru predictibil pentru a-și dezvolta activitatea și că prin blocarea majorării taxelor, liberalii susțin în mod real firmele din România.

Deputatul liberal crede că deficitul bugetar poate și trebuie echilibrat prin măsuri alternative, precum reducerea cheltuielilor nenecesare și stimularea colectării la bugetul de stat. În opinia sa, prin disciplină bugetară sporită și creșterea colectării, deficitul poate fi ținut sub control fără a afecta investițiile asumate pentru dezvoltarea țării. Roman numește această abordare o viziune de dreapta, liberală, care protejează economia și asigură finanțarea necesară a statului.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI