FCSB ÎNTÂLNEŞTE MACCABI TEL AVIV ÎN CHAMPIONS LEAGUE

FCSB primește marți, de la ora 20.30, vizita celor de la Maccabi Tel Aviv, în primul meci din turul secund al preliminariilor Champions League. 

Campioana României nu are un start de sezon foarte reuşit. Elevii lui Charalmbous nu au reuşit să câştige în primele două runde din Superligă. Olaru şi compania au remizat pe propriul teren cu Universitatea Cluj şi au terminat nedecis şi în deplasare în compania celor de la Unirea Slobozia, formaţie proaspăt promovată în prima ligă.

FCSB s-a calificat în turul al doilea preliminar al Champions League după ce a trecut de amatorii de la Virtus cu 7-1 în tur, respectiv 4-0 în retur.

20.000 de spectatori aşteptaţi în Ghencea

Duelul de marţi seară din România va avea loc în Ghencea, unde FCSB a jucat și contra sanmarinezilor de la Virtus. La jocul cu Maccabi Tel Aviv sunt așteptați în jur de 20.000 de spectatori. Publicul îi va susţine pe bucureşteni în încercarea lor de a se califica în turul trei preliminar al Champions League.

Maccabi este echipa favorită, dar are patru jucători indisponibili. Revivo, Shahar, Davida şi Turgema sunt la Paris cu selecţionata olimpică a Isrelului şi nu vor juca în dubla cu FCSB. Felicio Milson, cel mai bine cotat jucător al lui Maccabi, este în lot dar se află în conflict cu conducerea clubului pentru că vrea să plece de la Tel Aviv.

Meciul din Ghencea va fi arbitrat de Gergo Bogar din Ungaria şi se poate asculta în direct la Radio România Actualităţi. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune PROTV.

Meciul retur dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv se va disputa săptămâna viitoare, pe 31 iulie, la Budapesta.

Posibili adversari în turul al treilea preliminar

Dacă va trece de Maccabi Tel Aviv, atunci campioana României va lupta pentru play-off-ul UEFA Champions League cu învingătoarea din dubla Shamrock Rovers din Irlanda și Sparta Praga din Cehia.

Tragerea la sorții pentru turul 3 preliminar din UEFA Champions League a avut loc la Nyon.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI