EURO 2024: „Cod galben” de suporteri români, la meciul contra Olandei

Se estimează peste 25.000 de susținători ai naționalei României vor fi în tribune la ora duelului pentru calificarea în sferturile turneului. 

Organizatorii germani ai EURO 2024 au anunțat, marți, că aproape 13.000 de bilete au fost achiziționate de suporterii tricolori pentru meciul România – Olanda de la Munchen.

Potrivit Federației Românie de Fotbal, numărul este aproape dublu față de cel al fanilor din Țările de Jos.

„Luptăm împreună până la final!”

„Totuși, se estimează peste 25.000 de susținători ai României în tribune la ora meciului. Cele mai multe bilete au fost achiziționate de fani cu domiciliul în Germania (23.000). Un număr important de bilete a ajuns și la rezidenți austrieci (6.000). Luptăm împreună până la final!”, transmite Echipa națională de fotbal pe pagina de Facebook.

Sub comanda lui Edi Iordănescu a ocupat primul loc 1 în grupa E, în timp ce „Portocala Mecanică” s-a clasat pe locul al treilea în grupa D.

Antrenată de Ronald Koeman, naţionala olandeză ocupă locul 7 în clasamentul FIFA.

Pe aceeași arenă din Munchen și în fața a 30.000 de suporteri ai săi, România a debutat cu o victorie la EURO 2024, împotriva Ucrainei, scor 3-0. Ulterior, selecționata tricoloră a fost învinsă de Belgia (0-2) și a remizat cu Slovacia (1-1).

Fluierul de start va fi dat la ora 19:00.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI